Wilt u kwaliteit?
De vlugst mogelijke service?
Een redelijke prijs?
 

Hartwig Aircraft Fuel Cell Repair (Hartwig Reparatiebedrijf voor Vliegtuigbrandstofcellen) kan nieuw leven in uw brandstofcel brengen. Wij repaireren uw brandstofcel voor onder de helft van de prijs van een nieuwe cel, leveren gereviseerde units als er bijzondere haast bij is of verschaffen nieuwe brandstofcellen als de uwen niet meer gerepareerd kunnen worden. Ook heeft Hartwig Aircraft Fuel Cell Repair pasklare brandstoftanks voor oudere vliegtuigen of voor nieuwe toestellen van eigen bodem waarin de oorspronkelijke cellen niet op handen zijn. Hartwig Aircraft Fuel Cell Repair repareert en reviseert alle merken en modellen brandstofcellen, van de kleine Luscombe tot een Boeing 737.


Reparatie en Revisie
Alle reparaties worden met behulp van thermische verwarming, druk en lijm uitgevoerd om nieuw materiaal stevig aan de brandstofcel te hechten. Hartwig Aircraft Fuel Cell Repair houdt zich streng aan zowel de reparatie-en revisievoorschriften van de Voornaamste fabrikanten van brandstofcellen (Aerazur, Aero-Tech, Amfuel, E.F.C., F.F.C, Firestone, Goodyear, I.M.I. Marston, F.P.T. Industries, Uniroyal) als de reparatiehandboeken van de U.S. Air Force (Luchtmacht van de V.S.) en de U.S. Naval Air Command (Marine / Luchtmachtcommando van de V.S.).

Hartwig Aircraft Fuel Cell Repair repareert niet alleen de lekken. We kijken de hele brandstofcel na. Zwakke punten en onderdelen waaraan aandacht dient te worden besteed (ook al er is geen lekkage) worden aangewezen tezarien met suggesties betreffende de nodige reparaties om te kunnen garanderen dat de cel blijft werken. Omdat Hartwig Aircraft Fuel Cell Repair zulke aandacht aah details besteedt, kan ons bedrijf uoor alle door ons gerepareerde/gereviseerde brandstofcellen garantie van 5 jaar op onze reparaties en onvoorwaardelijke garantie van 2 jaar op de hele brandstofcel geven.

Ook doen we garantierearaties voor de oorspronkelijk fabrikanten zonder daarmee de oorspronkelijke garantie te invalideren.


Reparatie-en Revisiekosten
Hartwig Aircraft Fuel Cell Repair rekent $40,- (V.S.) per uur plus materiaalkosten. U betaalt alleen voor het uitgevoerde werk en de gebruikte.materialen; en niets meer. De kosten hangen af van de conditie van een ,brandstofcel, van de nodige tijd en van het nodige materiaal om de brandstofcel te revi.seren en in goedwerkende staat te kunnen afleveren.

Hartwig Aircraft Fuel Cell Repair belt of faxt alle klanten voordat we reparaties ondernemen. U hoort van ons wat de conditie van de brandstofcel is, hoeveel het kost om de brandstofcel te reviseren en in goedwerkende staat terug te brengen, en hoe lang de brandstofeel in de werkplaats zal moeten blijven om de taak·te kunnen volvoeren We beginnen pas aan de reparaties wanneer we een faxbericht of een mondelinge akkoordverklaring van de betrokken klant hebben ontvangen.


Nieuwe Brandstofcellen
Hartwig Aircraft Fuel Cell Repair levert nieuwe STC-, PMA- en TC-brandstofcellen voor de meeste vliegtoestellen. Ook kunnen we pasklare cellen voor nieuwe, oude of speciale applicaties voor vliegtuigen, raceauto's, boten en opslagtanken leveren.


Kwaliteitsgarantie
Hartwig Aircraft Fuel Cell Repair is geheel gericht op KWALITEIT en omdat we werken voor klanten op werel· ijde schaal, hebben we een kwaliteitsprogramma met internationale standaarden geadopteerd dat tegemoet komt aan de wensen van klanten en tevens voldoet aan de specifieke eisen van ISO 9002-87.

  • Hartwig Aircraft Fuel Cell Repair houdt zich aan het standpunt van de FAA / TCA inzake goedgekeurde onderdelen.
  • Hartwig Aircraft Fuel Cell Repair is lid van de Aviation Small-Business Drug-Testing Compliance Consortium (ofwel:consortium van kleinhandelaars in de luchtvaartindustrie onderworpen aan de drugscontrolewet).

Bilaterale Luchtwaardigheidsovereenkomsten
Hartwig Aircraft Fuel Cell Repair heeft het voordeel in Canada gevestigd te zijn. Daar trekt u profijt van omdat de bilaterale luchtwaardigheids- overeenkomsten tussen Canada en andere landen u papierwerk besparen. De landen met wederzijdse bilaterale luchtwaardigheidsakkoorden zijn:

  • Verenigde Staten van Amerika
  • Verenigd Koninkrijk
  • Nederland
  • Duitsland
  • Frankrijk
  • Italie

Nog Iets Over Ons
Hartwig Aircraft Fuel Cell Repair begon in 1952 als een eenmansbedrijf dat zich bezig hield met alle aspecten van vliegtuigherstelling: wisselen van banden, metaal- en bouwwerk, complete motorrevisies, en reparatie en reconstructie van brandstofcellen.

Het repareren en reviseren van brandstofcellen nam zodanig toe dat Hartwig Aircraft Fuel Cell Repair nphield met het repareren en reviseren van hele toestellen en besloot zich geheel te specialiseren in het repare'ren en reviseren van vliegtuigbrandstofcellen. De voortdurende groel en het blijvendc succes van Hartwig Aircraft Fuel Cell Repair zijn voornamelijk te danken aan de HOGE KWALITEIT van onze service en ONAFGEBROKEN.STREVING naar UITZONDERLIJKE BEKWAAMHEID.

Hartwig Aircraft Fuel Cell Repair is nog steeds in handen van de oorspronkelijk familie die het bedrijf oprichtte in 1952.

Hartwig Aircraft Fuel Cell Repair

Hoofdkantoor:
512 Airline Road
Winnipeg - St. Andrews Airport
St. Andrews, Manitoba
R1A 3P3
Telefoon (tolvrij): 1-800-665-0236
Telefoon (internationaal): (204) 668-3234
Fax: (204) 339-3351

Expeditie-adres in V.S
26 South Fourth Avenue
Hallock, MN
56728
Telefoon (tolvrij): 1-800-843-8033

Of stuur ons een e-mailbericht:

info@hartwig-fuelcell.com